16 Mart 2013 Cumartesi

HGS Nasıl Alınır?



HGS ne kadar ?
Hızlı geçiş sistemi hayatımıza girdi gireli bazı küçük problemler yaşanmıyor değil.Özellikle geçişlerdeki sistemden kaynaklı arızalar ve kayıtsız araçlar sistemdeki en büyük sorunlardan başlıca gelenleri.Özellikle geçiş ihlalini engellemek için sistemin okumama sorunundan ötürü HGS’nizi aynadan biraz uzağa yerleştirmeniz gerekiyor.

Peki HGS başvurusu nasıl yapılır?

Hızlı Geçiş Sistemini aracınızı kaydettirebiliyorsunuz.Bu nedenle PTT’ye kimliğiniz ve araç ruhsatınızla birlikte gitmeniz gerekiyor.Aksi takdirde problem çıkması elde değil.Eğer aracınız filo kiralama veya leasing ile alınmış ise; kiraladğınız yerden bir yazı almanız veya kira sözleşmesini almanız size zaman kazandıracaktır.

Ayrıca daha önceden bilindiği üzere birçok kişi eşinin adına veya üzerine bu sisteme dahil olmaya çalışacak.Ancak sadece araç sahipleri alabiliyor.

HGS etiketini aldığınızda üzerinde sarı ve beyaz kısmı olacak. Bunlardan sarı kısmını aracın camına yapıştıracaksınız. Beyaz kısım da ruhsata koyulacak. Böylece ödemelerinizi rahat yapabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Anonim'i seçerek yorum yapabilirsiniz.