22 Mart 2013 Cuma

Bayan Pantolon Modelleri 2013

Bayan pantolon modelleri yeni sezon
Her mevsim giyebileceğiniz pantolonlar size rahatlık sağlayacaktır. Özellikle rüzgârlı havalarda pantolon giymeyi tercih etmelisiniz.




Her bayanın hoşuna gidecek çeşitte farklı pantolonlar bulunmaktadır. Kot, keten, kumaş…
Çoğu bayan günlük hayatta kot pantolon tercih etmektedir. Tabi kot pantolonlarında farklı modelleri vardır. Bol paça, dar paça, hafif İspanyol paça, ve boru paça… Bu modellerinde ayrıca düşük bel ve yüksek bel modelleri vardır. Ancak yüksek bel pantolon modelleri, çoğu mağazada bulunmamaktadır. Daha çok düşük beller moda durumdadır. Ayrıca çoğu bayanın üzerinde son zamanlarda İspanyol paça pantolon görebilirsiniz. İspanyol paça pantolonlar hem rahatlık hem de şıklık yaratmaktadır.

Keten pantolon modelleri de size şık bir görüntü katacaktır. Aynı şekilde keten pantolonlarında farklı modelleri vardır. Keten pantolonların hoşunuza giden farklı renklerini alarak hoş kombinler oluşturabilirsiniz. Mesela kiremit rengi keten pantolon beyaz bir t-shirt ile kombin edilebilir. Ya da bol paça siyah keten bir pantolonla istediğiniz renkte bir t-shirtü kombine edebilirsiniz.
Birazda kumaş pantolonlardan bahsedelim. Kumaş pantolonları klasik giyinmeyi seven bayanlara öneriyorum. Kumaş pantolonlar bayanlara asil bir duruş sağlamaktadır. Bu kumaş pantolonlar daha çok çalışan bayanların tercihi durumundadır. Kumaş pantolonlarında her çeşidini mağazalarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Dar paça, İspanyol paça ya da boru paça… Bunlarla hoş kombinler oluşturulabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Anonim'i seçerek yorum yapabilirsiniz.