25 Ağustos 2012 Cumartesi

Fenerbahçe Gaziantepspor Maçı Canlı Yayın 25 Ağustos 2012


Fenerbahçe Gaziantepspor Maçı, Fenerbahçe Gaziantepspor maçının özeti ve golleri, FB Gaziantepspor canlı maç yayını.

Spor TOTO Süper Lig'de 2. hafta maçında Fenerbahçe sahasında, Gaziantepspor'u konuk ediyor! 25 Ağustos 2012 Cumartesi günü İstanbul Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyum'unda oynanacak maç saat 21:45'de başlayacak. İlk hafta Elazığspor ile karşılaşan Fenerbahçe 1-1 berabere kalarak lige istediği şekilde başlayamamıştı. Hafta içinde de zorlu Spartak Moskova deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle dönen Fenerbahçe Gaziantepspor maçını kazanarak ilk galibiyetini almanın peşinde.

Fenerbahçe'de kaptan Alex de Souza, teknik direktör Aykut Kocaman tarafından Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmadı. 35 yaşındaki Brezilya'lı, Fenerbahçe'nin Spartak Moskova maçında kadroya alınmış ama oyuna dahil olmamıştı.

Fenerbahçe'nin aldığı ceza nedeniyle kadınlar ve 12 yaş altı çocukların tribünden izleyebileceği Gaziantepspor maçı için dağıtılan bilet sayısının 40 bini aştığı, kalan biletlerin yarın sadece Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın altındaki Biletix gişesinden dağıtılacağı açıklandı.

Fenerbahçe, bugün oynayacağı rakibi Gaziantepspor'a İstanbul'da yaptığı lig maçlarında galibiyet sayısı bakımından büyük üstünlük kurdu.

Fenerbahçe, Gaziantepspor ile sahasında yaptığı 26 maçta 22 galibiyet alırken, yalnızca 1 kez yenildi, 3 kez de berabere kaldı.

Fenerbahçe, İstanbul'da Gaziantepspor ağlarına toplam 61 gol atarken, kalesinde ise 18 gol gördü.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Anonim'i seçerek yorum yapabilirsiniz.