11 Haziran 2012 Pazartesi

Sensation White Biletx Fiyatları

Merhaba arkadaşlar , herkezin sabırsızlıkla bekledigi sensation white turkiye için geri sayım başladı... Fiyatlar ve yer belli olmuş detaylar şu şekilde ;

Fiyatlar ;

Deluxe Bilet - 430.00 TL
Standart Bilet - 205.00 TL


Tarih ;

13 Ekim 2012 Cumartesi günü 

Katılım Şartlari;

- 18 yaş sınırı vardır.
- Katılımcıların alt ve üst kıyafetlerini beyaz giyme zorunluluğu vardır.
- Kapı Açılış Saati 20:00
- Standart Bilet:
Standart kategorisi bilet sahipleri, istedikleri takdirde saha içerisinde ya da tribünlerde serbest dolaşım hakkına sahiptir. Aynı zamanda Arena dışarısında bulunan çadırlardaki aktivitelere ücretsiz erişim imkanları olacaktır.
- Deluxe Bilet:
Deluxe kategorisi bilet sahipleri; ayrı giriş noktası, vestiyer hizmeti, geniş görüş açılı inşa edilmiş platformda şovu daha iyi izleyebilme, dışarıda bulunan özel çadır altında aktivite katılım-dinlenme, Deluxe Lounge’a geçiş imkânlarından ve ayrıcalıklı yeme-içme noktalarından faydalanabilecektir. Ayrıca, Deluxe Bilet sahipleri istedikleri takdirde saha içerisine giriş yapma hakkına da sahiptirler.
- Exclusive Masalar:
En ayrıcalıklı hizmetin ve görüş açısının sunulacağı 6 – 8 kişilik kapasitelerde olan localar ile ilgili talepleriniz için iletişim detaylarınızı içeren bilgileri vip@onecolony.com.tr adresine gönderiniz. Taleplerinize en kısa zamanda cevap verilecektir. Exclusive masa sahipleri aldıkları hizmetlere ek olarak Deluxe ve Standart Bilet sahibi katılımcıların sahip olduğu tüm haklara da sahiptirler.
Gizle

İlgili Konu => Sensation Tikla

Bilet almak için => Biletix Tikla

1 yorum:

  1. There іs сertаinly a lot to find out about this subject.

    I love all of the points you've made.
    Here is my homepage : Titanium Engagement Ring

    YanıtlaSil

Anonim'i seçerek yorum yapabilirsiniz.