18 Mayıs 2012 Cuma

G Noktasi Nasil Bulunur Bayanlarin Orgazm Noktasi.


G-Noktasi Nedir ? Nasil Yapilir cevaplar aşağıda.
G-noktasını en çok uyaran pozisyonlar kadının önde, erkeğin arkada olduğu kaşık gibi pozisyonlar. Ayrıca kadının üstte olduğu pozisyonlarda kadına daha çok
kontrol verdiği için g-noktasının uyarılmasını kolaylaştırabilir. Misyoner pozisyonunda g-noktasını bulma şansınızı arttırmak için, partnerinizin bacaklarını omuzlarınıza koymanız gerekiyor.


G Noktası ( g point) olarak adlandırılan anatomik bölgeye birkaç dakika boyunca aralıksız masaj yapıldığında sürecin çok yoğun bir orgazmla sonuçlandığı kabul edilmektedir. Bu orgazmın, klitoral orgazmdan çok daha farklı ve daha yoğun olduğu ifade edilmektedir. Her iki orgazm türünün beyinle sinirsel bağlantıları da farklıdır.

Öyle ki, vajinal orgazm esnasında G Noktası olarak bilinen bölgenin uyarılabilmesi için, kadının hali hazırda cinsel yönden uyarılmış ve istekli olması gerekir. Aksi takdirde bu bölgenin hassasiyetinde artış olmamaktadır. Öncelikle, uyarma derinlemesine, uzun süreli ve iyice bastırarak yapılmalıdır. İlk önce zevke eşlik eden ve rahatsızlık verecek düzeyde bir idrar yapma isteği hissedilebilir.

Uyarmaya devam edildiği takdirde bu duygu ortadan kalkar ve yerini tamamen zevke bırakır. Bir süre sonra, kadında yoğun bir orgazm ve buna eşlik eden ejakülasyon görülür.

1 yorum:

  1. Bir kadını zevkin doruğuna eriştirmek her erkeğin de harcı değildir. Kadına bu zevki tattırırsan o kadın seni hergün arzu eder. Nerdeee öyle kadınlarrr.

    YanıtlaSil

Anonim'i seçerek yorum yapabilirsiniz.