16 Mayıs 2012 Çarşamba

Atv İzle (Canlı Yayın)

Atv Canli Yayin İzle , 

Atv İzle


Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanallarından biri olan Atv'yi artık sitemizden izleyebilirsiniz. Yazımızın devamında Atv hakkında bilgi sahibi olabilir, ayrıca canlı yayın bölümünden atv izleme imkanına sahip olabilirsiniz. Yorum bölümüne atv canlı yayınıyla ilgili donma ve kesilme problemleri ile ilgili yorum yazabilirsiniz. Atv izlemek için bilgisayarınızda windows media player eklentisi bulunmak zorundadır. Atv izle başlıklı bu yazımızdan, atv canlı izle - donmadan atv izle - atv seyret ve atv canlı yayın gibi bilgileri bulabilirsiniz.

atv, 1993 yılında Dinç Bilgin tarafından kuruldu. 1991-1993 yılları arasında SATEL adıyla yayın yapan kanalın kapanması ile yayına başlamış, daha sonra Ciner Grubu'na geçmiş ve Çalık Holding'e bağlı olarak yayın hayatını sürdüren ulusal televizyon kanalı. Genel merkezinin bulunduğu Türkiye'de ve tüm Avrupa ülkelerinde izlenebilmektedir. Spor sunucusu Ender Bilgin'dir. atv Ana Haber Bülteni'ni hafta içleri Cem Öğretir, hafta sonları ise Şebnem Sunar Küçük sunmaktadır.

28 Aralık 2011 tarihinde atv'nin bağlı olduğu Turkuvaz Medya Grubu, Ziraat Türkiye Kupası 2011-2012 sezonu için yayın haklarını satın almıştır. Maçlar atv ve a Haber kanallarından yayınlanmaktadır.

İlk olarak Dinç Bilgin tarafından 1991'de Satel TV adıyla kuruldu. Star TV'den sonra Türkiye'nin ikinci özel televizyonu olan kanal, 12 Temmuz 1993 yılında kapandı. Ardından atv adı altında tekrardan kuruldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Anonim'i seçerek yorum yapabilirsiniz.