17 Mayıs 2012 Perşembe

Google Turkiye Ofisi iletisim / Ofis Resimleri / Google Turkey Office

Google İletisim bilgileri assagida'dir.

Turkey

Google Istanbul
Google Advertising and Marketing Ltd Sti
Kanyon Ofis Binasi Kat. 6
Buyukdere Cad. No. 185
Levent, Istanbul 34394
Buradan dogrulaya bilirsiniz adresi  => GOOGLE <=
Güzel Ofisi : )
 Resimler'in üstüne tıklayarak büyük boy görüntüleyebilirsiniz.








14 yorum:

  1. google Türkiye'yi 30 Ağustos Zafer Bayramı için Doodle yayınlamadığı için kınıyorum...

    YanıtlaSil
  2. 10 kasim Atamizin vefat ettigi yil.neden ucuz bir karanfil var google search bar da ???? herseyin kutlamasi yapiliyor oysa ki....Ata'miza yakisacak birseyler bulun sabah 09.05'e kadar cok vakit var.umarim halledersiniz bunu....

    YanıtlaSil
  3. 10 Kasım Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ölüm yıl dönümümü anısına ana sayfada yayınladığı sadece ufacık gül için KINIYORUM .. nerede fotoğrafı .. sizde mi tüm dünya dan saklamak istiyorsunuz onu.

    YanıtlaSil
  4. 10 kasımda tek bir karanfille neyi anlatmak istediniz bu kadarmı atatürk düşmanı yetiştiriyor bu ülke yazıklar olsun Google a ve onu yönetenlere

    YanıtlaSil
  5. ATAMIZIN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNÜ SAYFANIZDA BİR DAL ÇİÇEKLE GEÇİŞTİRMENİZİ KINIYORUM

    YanıtlaSil
  6. Dünya tarihinde yaptıkları ile değerli ve önemli değişimler yaratmış, fayda sağlamış ve insanların hayatlarına yaptıkları ile dokunmuş önemli insanları unutmayan Google 10 Kasım 1937 de aramızdan ayrılan ulu önder Atatürk'ü anmaktan geri kalmış ve imtina etmiş gibi görünüyor, koyduğunuz bir çiçek ile andığınızı düşündüğünüz yüce Atatürk,aslında daha fazlasını hak ediyor.Bunun için uygun bir Doodle yaratabilecek Google firmasına, bir kullanıcı ve müşteri olarak üzüntülerimi bildirmek isterim.

    YanıtlaSil
  7. 10 kasımda Atatürk için hazırladığınız karanfil için zahmet etmişsiniz sizi çok yormuştur onu hazırlamak yazıklar olsun size hiç utanmadınız mı kınıyorum sizi yazıklar olsun......

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar az kaldı merak etmeyin yakında yeni bir websitesi geliyor..bu web sitesi için her ne kadar facebook ta yayın yapsamda onlar benim profilimi facebook tan silsede ben bu siteyi yapacağım..çünkü dünyanın hiç bir yerinde olmayan bir site geliyor..en azından türk sitesi..istedğiniz gibi yönledirisiniz.ve ne google nede facebook yada başka bir web sitesi buna karar veremeyecek..çok yakında bunun yayınını yapacagım.saygılarımla..

    YanıtlaSil
  9. facebook a fikrimi vermediğim için devamlı profilimi kapıyorlar..google da aynı firmanın facebook ta sıkıntım yok elinde sonunda bu site hayata geçeçek.

    YanıtlaSil
  10. 0212 444 9943 nolu numaranız kullanımda değildir diyor otomatik cevaplayıcı ama..
    Burada da bir telefon numarası göremiyorum.
    0532 252 49 81 şensel aşkın.
    cromla ilgili sorunum vardı yardımlarınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
  11. Sabah gazetesi 20/01/2013 tarihinde android isletim sistemiyle ilgili bir haber yayinladi veri silinmesinden bahsediliyo ve ben bu olayla 2 defa karsilastim 2 defa tum rehber silindi android isletim sahibi olarak konuyla ilgilenmenizi rica ediyorum
    Engin k. 539 711 33 20

    YanıtlaSil
  12. çanakkale zaferine gösterdiğiniz umursamazlık nedeniyle sizleri kınıyorum fermuarı bulan adamdan daha çok şey kattı bu atalar !

    YanıtlaSil
  13. Peki bu ofisin bir mail adresi vardır değil mi? Ona nasıl ulaşabiliriz...

    YanıtlaSil
  14. EMAILIMI NASIL KURTARABILIRIM???

    Is seyahati icin bir baska ulkedeyken bir hafta sonra gmail hesabimi acip emaillerimi kontrol etmek istedim, sifreyi dogru girdim, ayni laptopumu kullaniyorum ama cesitli sacmasapan sorular geliyor, 6 yil onceki telefonunuza kod gonderecegiz deniliyor filan - ben bugun baska nolu telefon kullaniyorum, eski numaram silindi.

    GOOGLE NEDEN BOYLE SACMA SAPAN YONETILIYOR?????

    EMAILIMI NASIL KURTARABILIRIM???

    YanıtlaSil

Anonim'i seçerek yorum yapabilirsiniz.